Publication date: Available online 19 May 2018
Source:Allergology International
Author(s): Tomoharu Yokooji, Hitomi Nouma, Ryohei Ogino, Takanori Taogoshi, Eishin Morita, Hiroaki Matsuo
https://ift.tt/2wVigUS
Αρχειοθήκη ιστολογίου
-
►
2023
(256)
- ► Φεβρουαρίου (140)
- ► Ιανουαρίου (116)
-
►
2022
(1695)
- ► Δεκεμβρίου (78)
- ► Σεπτεμβρίου (142)
- ► Φεβρουαρίου (155)
-
►
2021
(5507)
- ► Δεκεμβρίου (139)
- ► Σεπτεμβρίου (333)
- ► Φεβρουαρίου (628)
-
►
2020
(1810)
- ► Δεκεμβρίου (544)
- ► Σεπτεμβρίου (32)
- ► Φεβρουαρίου (28)
-
►
2019
(7684)
- ► Δεκεμβρίου (18)
- ► Σεπτεμβρίου (53)
- ► Φεβρουαρίου (2841)
- ► Ιανουαρίου (2803)
-
▼
2018
(31838)
- ► Δεκεμβρίου (2810)
- ► Σεπτεμβρίου (2870)
-
▼
Μαΐου
(2575)
-
▼
Μαΐ 20
(13)
- To assess the efficacy of socket plug technique us...
- Lower third molar displaced to lateral pharyngeal ...
- Radiographic study of mandibular third molars: eva...
- Tactile recovery assessment with shortened Semmes-...
- Comparison of single versus two non-compression mi...
- Postural assessment in class III patients before a...
- Historical overview of lymphangiogenesis
- Re: Postoperative nausea and vomiting in facial fr...
- Autophagy and MHC-restricted antigen presentation
- The expanding role of murine class Ib MHC in the d...
- Hydrochlorothiazide and risk of hearing disorder: ...
- Hyperostotic esthesioneuroblastoma as a fibrous dy...
- Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in...
-
▼
Μαΐ 20
(13)
- ► Φεβρουαρίου (2420)
- ► Ιανουαρίου (2395)
-
►
2017
(31987)
- ► Δεκεμβρίου (2460)
- ► Σεπτεμβρίου (2605)
- ► Φεβρουαρίου (2785)
- ► Ιανουαρίου (2830)
-
►
2016
(5308)
- ► Δεκεμβρίου (2118)
- ► Σεπτεμβρίου (877)
- ► Φεβρουαρίου (41)
- ► Ιανουαρίου (39)
Αλέξανδρος Γ. Σφακιανάκης
ΩτοΡινοΛαρυγγολόγος
Αναπαύσεως 5
Άγιος Νικόλαος Κρήτη 72100
2841026182
6032607174
Κυριακή 20 Μαΐου 2018
Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου